Descriere
Cu Supremo obțineți un amestec espresso de la Gimoka italiană. Acest lucru nu înseamnă că boabele pot fi folosite doar pentru espresso, ci reflectă în schimb procesul de prăjire prin care a trecut fasolea.
Cafeaua italiană este de obicei centrată în jurul Espresso, unde boabele sunt prăjite puțin mai mult și la temperaturi mai ridicate decât pentru alte tipuri de cafea. Acest lucru are ca rezultat o cafea cu tonuri ușor arse și mai întunecate, unde uleiurile naturale din boabe sunt mai evidente.
În acest amestec veți obține o cafea creată în conformitate cu tradițiile italiene de prăjire, adică o cafea care se află la capătul superior al scalei în ceea ce privește puterea, în comparație cu ceea ce experimentați de obicei cu o variantă prăjită medie. Notele gustative sunt migdale, ciocolată și caramel, iar corpul este moale și cremos.
Cu boabele măcinate, obțineți o cafea care nu este potrivită numai pentru espresso, dar care poate fi folosită și în mașini de cafea cu filtru, prese franceze sau turnări.
Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să macinați fasolea chiar înainte de a le folosi.
Gimoka este un producător italian de cafea care își poate urmări istoria până la începutul anilor 1980. De la baza sa din Andalo Valtellino, Lombardia, Gimoka se numără printre cele mai importante prăjitoare de cafea din Italia, cu exporturi în peste 50 de țări.
Ingrediente
Boabe de cafea prăjite