Descriere
Chai-ul tradițional este preparat de secole pe subcontinentul indian. Chai este cunoscut pentru gustul său de chimen și pentru senzațiile aromatice, care provin din amestecul de ceai negru special și condimente. Comparativ cu ceaiul clasic, Chai este preparat în principal cu lapte, motiv pentru care este adesea numit Chai Latte. Deși Chai Latte există de secole, nu am făcut cunoștință cu Chai Latte în Occident decât în ultima parte a secolului al XX-lea, odată cu creșterea interesului pentru filosofia orientală în anii '60 și '70 și, ulterior, prin boom-ul cafenelelor din anii '90. Astăzi, Chai Latte este savurat zilnic în întreaga lume și este folosit ca o alternativă la ceașca clasică de cafea pentru cei care nu beau cafea sau preferă doar să încerce ocazional ceva diferit.
Acest Chai Latte este realizat cu ingredientele și condimentele clasice, deoarece am încercat să creăm un Chai Latte familiar și delicios, care să se potrivească tuturor.
Ingrediente
Capsulă albă: pulbere de bază (sirop de glucoză, ulei de nucă de cocos nehidrogenat, stabilizatori: E340, E452; proteine din LAPTE, agent anti-aglomerant: E551; emulgatori: E471, E472e; colorant: E160a), zahăr, pulbere de LAPTE degresat 19,7%, pulbere de ZER, dextroză, proteine din ZER, agent anti-aglomerant: E551; sare, emulgator: lecitină din floarea-soarelui. Capsulă mov: zahăr, pulbere de bază (sirop de glucoză, ulei de nucă de cocos nehidrogenat, stabilizatori: E340, E452; proteine din LAPTE, agent anti-aglomerant: E551; emulgatori: E471, E472e; colorant: E160a), pulbere de LAPTE degresat 11,2%, pulbere de ZER, pulbere de extract de ceai negru 4%, dextroză, arome: scorțișoară, cardamom; proteine din ZER, agent anti-aglomerant: E551; sare, extract de ghimbir.