Descriere

Dolce Vita este un brand italian care a creat o gamă de băuturi calde pentru Nespresso® în diferite arome, cum ar fi această variantă delicioasă Creme Brulee. Băuturile Dolce Vita sunt create în stilul unei cafenele și sunt o alternativă bună la o ceașcă de cafea dacă doriți să economisiți cofeină sau pentru cei mai tineri care nu sunt încă pregătiți pentru o cafea completă. Dolce Vita Creme Brulee este inspirată de clasicul desert franțuzesc. Gustul este așa cum este cunoscut într-un Creme Brulee de vanilie, cu un corp de caramel prăjit și o consistență cremoasă. Dolce Vita a fost inovatoare aici și a creat o variantă pe care nu o vezi în fiecare zi pentru Nespresso®.

Un aparat Nespresso® nu este doar pentru cafea, iar aici veți obține o experiență de gust nouă și unică, perfectă pentru a vă răsfăța atunci când aveți nevoie de o mică pauză. Dolce Vita Creme Brulee se prepară perfect în aparatul dumneavoastră Nespresso®, dar nu uitați să o preparați cu butonul espresso de pe aparat, pentru a obține cel mai bun rezultat.

Ingrediente

Zahăr, pulbere de ZER, pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi (10%), pulbere de LAPTE degresat, stabilizator (E331), sare, aromă, agent anti-aglomerant (E551).

Specificații

Nr. de capsule

10

Nr. de unități

10

Mărci

Dolce Vita

Sistem

Nespresso

Note de degustare

Ciocolată cu lapte

Dimensiunea cănii

Espresso

Intensitate

Medie (5/10)

De preferat înainte de

31.07.2027

Informații nutriționale per per 100 g

Energie, kcal

369

Proteine (g)

8

Grăsimi (g)

1.5

- din care grăsimi saturate (g)

0.9

Carbohidrați

78.2

-din care zaharuri

77.09

Ciocolată cu lapte - Dolce Vita

10 capsule compatibil cu Nespresso®

Recenzii (0)