Descriere

Lungo Finezzo este fabricat din fasole Arabica prăjită din 3 regiuni diferite: Africa de Est, America de Sud și America Centrală.

Boabele din acest amestec sunt spălate, ceea ce a sporit caracteristicile speciale ale cafelei create din solul special și condițiile climatice din diferite regiuni și a ajutat la conferirea gustului său deosebit de pur și proaspăt, cu note florale de iasomie și note citrice de bergamotă.

În plus, fasolea a fost ușor prăjită și măcinată puțin mai grosieră decât într-un amestec de espresso. Ambele procese ajută la păstrarea aromelor naturale ale cafelei cât mai bine posibil, astfel încât notele florale să se desfășoare cu adevărat atunci când sunt preparate pentru o perioadă mai lungă de timp, așa cum este tipic pentru un lungo.

Cu acest soi obțineți un lungo la capătul mai ușor al scalei noastre de forță, dar într-o ceașcă plină de aromă până la ultima înghițitură. Când te bucuri pentru prima dată, ești plăcut surprins de corpul său luminos și ușor și de notele florale, oferind o experiență gustativă care se simte nouă și revigorant diferită de o cafea mai tradițională.

Cu alte cuvinte, aceasta este o cafea interesantă, care iese în evidență din mulțime cu corpul său foarte blând. O cafea ca aceasta este ceva ce nu întâlnești des. Este o varietate delicată, excelentă pentru cei care preferă o ceașcă ușoară și pentru cei care doresc să încerce o nouă experiență de cafea.

Nespresso® Pro este un sistem dezvoltat pentru birouri, cantine și restaurante. Nespresso® Pro oferă o gamă largă de cafele de calitate într-o gamă largă de capsule, astfel încât angajații și clienții își pot alege întotdeauna cu ușurință propriul favorit.

Ingrediente

Cafea prăjită și măcinată

Specificații

Nr. de capsule

50

Nr. de unități

50

Mărci

Nespresso

Sistem

Nespresso Pro

Note de degustare

Floral

Proprietate

Aluminiu

Dimensiunea cănii

Lungo

Intensitate

Foarte ușoară (2/10)

De preferat înainte de

30.04.2025

Lungo Finezzo - Nespresso® Professional

50 capsule pentru cu Nespresso® Pro

Recenzii (0)