Descriere

Kaffekapslen sunt încântați să ofere propriul Latte Macchiato. Un Latte Macchiato este un adevărat clasic al cafenelelor, rapid și ușor de preparat acasă. Latte Macchiato înseamnă lapte pătat în italiană și, deși un Macchiato este adesea confundat cu un Caffe Latte, există câteva diferențe de bază. În primul rând, cu un Macchiato, adăugați lapte fierbinte la un Espresso. La un Latte, este invers. Un Macchiato nu are un gust la fel de puternic ca un Latte, deoarece se folosesc cantități mai mici de Espresso. Nu în ultimul rând, un Macchiato este cunoscut pentru straturile sale de cafea și lapte, spre deosebire de un Latte, unde laptele și Espresso sunt amestecate împreună. Popular vorbind, un Caffe Latte este pe bază de cafea, în timp ce un Macchiato este pe bază de lapte. Fidel acestor tradiții, acest Macchiato vine cu o aromă minunată de lapte în armonie delicioasă cu un Espresso, exact așa cum ar trebui să fie cu un Latte Macchiato adecvat.

Această capsulă creează un Latte Macchiato clasic la un preț rezonabil și suntem siguri că fanii Macchiato îl vor adora.

Ingrediente

Capsulă albă: pulbere de bază (sirop de glucoză, ulei de nucă de cocos nehidrogenat, stabilizatori: E340, E452; proteine din LAPTE, agent anti-aglomerant: E551; emulgatori: E471, E472e; colorant: E160a), pulbere de LAPTE degresat (24%) (UE), pulbere de ZER, zahăr, dextroză, proteine din ZER, agent anti-aglomerant: E551; sare. Capsulă galbenă: cafea prăjită (boabe de cafea din țări non-UE).

Specificații

Nr. de paduri

16

Nr. de unități

8

Mărci

Kaffekapslen

Sistem

Dolce Gusto

Dimensiunea cănii

Cană mare

Intensitate

Medie (5/10)

De preferat înainte de

27.07.2025

Informații nutriționale per per 100 ml

Energie, kcal

31

Proteine (g)

1.4

Grăsimi (g)

1.5

- din care grăsimi saturate (g)

0.8

Carbohidrați

2.9

-din care zaharuri

2.9

Latte Macchiato - Cafeaua de zi cu zi

16 capsule compatibil Dolce Gusto

Recenzii (0)