Descriere

Café Royal Lungo Forte este o versiune puțin mai puternică a unui Lungo clasic, creat din fasole prăjită la culoare. Are un corp blând și plăcut, aciditate foarte ușoară și un gust dulce care este surprinzător de plin.

Café Royal Lungo Forte este o alternativă bună la un espresso dacă doriți o cafea puternică, dar într-o ceașcă puțin mai mare.

Lungo Forte este, de asemenea, certificată UTZ, astfel încât să puteți fi sigur că veți obține o cafea care a fost produsă în condiții adecvate atât pentru mediu, cât și pentru lucrători.

Aici este o cafea minunată de calitate, care poate fi savurată pentru orice ocazie și chiar și de cel mai umil băutor de cafea. După cum îi place să spună Cafe Royal, a fi regal nu este un titlu, ci un stil de viață.

Cu acest pachet primiți 50 de capsule compatibile Nespresso Pro®. Acestea sunt capsule mai mult decât suficiente pentru a oferi o ceașcă suplimentară atunci când aveți oaspeți în casă.

Café Royal este un brand premium de la friptura elvețiană de cafea Delica AG. Grupul Delica AG a fost fondat în 1954 și este astăzi unul dintre cele mai mari prăjitoare de cafea din Elveția.

Ingrediente

Cafea prăjită și măcinată

Specificații

Nr. de capsule

50

Nr. de unități

50

Mărci

Café Royal

Sistem

Nespresso Pro

Proprietate

Aluminiu

Dimensiunea cănii

Lungo

Intensitate

Ușoară (4/10)

De preferat înainte de

31.07.2025

Lungo Forte - Café Royal

50 capsule compatibil cu Nespresso® Pro

Recenzii (0)