Descriere
Până de curând, Peru era o țară relativ necunoscută când a venit vorba de producția de cafea. În timp ce țările vecine Columbia și Brazilia au fost sinonime cu cafeaua de mulți ani, Anzii muntoși sunt rareori menționați în legătură cu cafeaua.
Cu toate acestea, în ultimii ani, Peru a câștigat laude din partea cunoscătorilor profesioniști de cafea, iar dezvoltarea cafelei de calitate este acum una dintre mărcile națiunii.
Unele dintre boabele din această cafea provin din zona cunoscută sub numele de Cajamarca, o parte îndepărtată a Anzilor peruvieni, unde altitudinile mari creează condițiile ideale de creștere pentru o cafea complet unică. Boabele de cafea cultivate la altitudini atât de mari sunt cunoscute a fi deosebit de dulci și aromate, cu o aciditate mai mică decât boabele care cresc la altitudini mai mici, datorită maturării mai lente a boabelor.
Amestecul conține, de asemenea, boabe de cafea din Honduras, cultivate pe versanții munților la peste 1.300 de metri deasupra nivelului mării.
Aceasta este o cafea corpolentă, cu note clare de flori și fructe, creată exclusiv din boabe 100% Arabica. Așa cum este tipic cu boabele de cafea cultivate la altitudini mari, obțineți o cafea cu aciditate și amărăciune foarte scăzute, ceea ce o face foarte potabilă. Cafeaua are un corp blând, astfel încât să vă puteți bucura de ceașcă după ceașcă.
Cafeaua este certificată ca fiind ecologică și cultivată în conformitate cu principiile Comerțului echitabil. Mai mult, metoda de spălare a fost folosită pentru procesarea boabelor, o metodă care păstrează toată aroma delicioasă de cafea.
Bucurați-vă de senzația de aromă a unei cafele tipice de munte cu corpul său fructat, plin, cu siguranță va deveni favorita majorității iubitorilor de cafea.
Ingrediente
Cafea prăjită și măcinată