Descriere

Gama Petit Dejeuner este abordarea L'OR a cafelei perfecte de dimineață. Iată o cafea care a fost creată în conformitate cu cele mai bune tradiții franceze de cafea, unde cafeaua vine cu o aromă bogată și o cremă aurie.

Această capsulă prepară o ceașcă mare (215 ml) de cafea cu un gust echilibrat și bogat, ideală pentru cafeaua de dimineață. Această variantă este prăjire medie, deci are un corp ușor, dar totuși cu suficient corp și intensitate pentru a da o lovitură bună de energie pentru a începe ziua.

L'OR a împachetat magia aici într-o capsulă care se prepară perfect în Tassimo, aparatul recunoscându-ți capsula prin tehnologia inteligentă Intellibrew, astfel încât știe exact ce temperatură, timp și cantitate de apă să folosească pentru a prepara o ceașcă perfectă de cafea în conformitate cu specificațiile capsulei.

L'OR este cunoscut pentru calitatea fără compromisuri și arome dincolo de cele obișnuite, astfel încât atunci când alegeți un produs L'OR, măiestria este excepțională și gustul sublim.

Cu alte cuvinte, iată o cafea pentru a vă ajuta să începeți ziua liberă - și acest pachet vine cu 24 de capsule, așa că veți avea suficient pentru o vreme.

Ingrediente

Cafea prăjită și măcinată

Specificații

Nr. de capsule

24

Nr. de unități

24

Mărci

L'OR

Sistem

Tassimo

Dimensiunea cănii

Regular Cup

Intensitate

Medie (5/10)

De preferat înainte de

01.05.2025

L'OR Petit Déjeuner Classique

24 capsule pentru Tassimo

Recenzii (0)