Descriere
Acesta este un Ristretto clasic fabricat din boabe Arabica și Robusta din statul indian Karnataka.
Așa cum se întâmplă întotdeauna cu cafeaua Nespresso, nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. În primul rând, fasolea este culeasă manual, asigurându-se că se recoltează numai cele mai bune fasole. În al doilea rând, cojile boabelor Arabica sunt îndepărtate imediat după recoltare folosind tehnica cunoscută sub numele de „spălare”, în timp ce boabele Robusta sunt uscate cu coaja intactă. Ultimul pas al procesului implică prăjirea ușoară a boabelor Arabica, în timp ce boabele Robusta sunt prăjite la culoare.
Rezultatul este o cafea complexă, cu o aromă bogată și aromată, care reflectă ambele tipuri de fasole, procesul de prăjire și, nu în ultimul rând, originile din India, toate într-o singură ceașcă, cu note florale și note intense de condimente de cuișoare, nucșoară și piper.
Și obțineți toate acestea într-o singură ceașcă cu intensitatea pe care doar un Ristretto o poate oferi.
O înghițitură din această cafea este ca o petrecere pe palat, plină de condimentul intens pe care l-ați aștepta de la patria mamă a condimentelor.
Nespresso Pro® este un sistem dezvoltat pentru birouri, cantine și restaurante. Nespresso Pro® oferă o gamă largă de cafele de calitate, cu o gamă largă de capsule, astfel încât angajații și clienții să își poată alege cu ușurință propriul favorit.
Ingrediente
Cafea prăjită și măcinată